NIEUWS


Vanaf 1 september alles onder één dak!

20 oktober, 2016

Service aan huis en alles onder één dak. Dat is wat u voortaan van De Jong Tweewielers mag verwachten. Vanaf 1 september gaan we u vanuit onze winkel in Alphen bedienen. De winkel in Bavel gaat sluiten.

We zijn al 16 jaar actief met de verkoop en reparatie van fietsen. Naast kwaliteit en vakmanschap is persoonlijke service een heel belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Daarom gaan we ons vanaf 1 september volledig op onze winkel in Alphen richten. Deze winkel biedt met een oppervlakte van 500 m2 een zeer uitgebreid assortiment fietsen.

NIEUWE ACTIVITEITEN

De keuze voor één locatie gaat tot een aantal nieuwe activiteiten leiden waar u uw voordeel mee kunt doen.  

  • Vanaf 1 september introduceren we een haal- en brengservice voor reparaties. Uw fiets wordt bij u thuis gerepareerd of we nemen uw fiets mee en leveren deze zo snel mogelijk gerepareerd weer bij u af. Uiteraard krijgt u een leenfiets tot uw beschikking.
  • In het najaar gaan we ons assortiment kinderfietsen aanzienlijk uitbreiden zodat er nog meer reden is om een fiets voor uw kind of kleinkind bij ons te kopen.
  • Later in het jaar openen we een webshop met ons assortiment aan tweedehandsfietsen. Zo kunt u op ieder moment online checken of er een fiets voor u bij zit.


ZOMERACTIE: WIN EEN GAZELLE FIETS! 

Deze zomer verloot De Jong Tweewielers een nieuwe Gazelle Eclipse (heren- of damesfiets) ter waarde van Euro 949 onder alle fietsliefhebbers in Bavel, Alphen en omstreken. Wilt u kans maken om te winnen?

Stuur dan uiterlijk 31 augustus een e-mail naar info@dejongtweewielers.com. Vermeld u voor- en achternaam en woonadres in de e-mail.* 

Op maandag 5 september wordt de winnaar door ons per e-mail bekend gemaakt.

*Door mee te doen aan deze actie gaat u ermee akkoord dat wij u een paar keer per jaar op de hoogte houden van aanbiedingen en nieuwe ontwikkelingen.

Loes Tendijck

19 juli, 2017 om 16:54

Ongeveer 5 jaar geleden hebben mijn man en ik een elektrische fiets (Batavus) bij de Jong in Bavel gekocht.
Door omstandigheden ( mijn man overleed) ben ik er niet toegekomen om de fiets een grote beurt te laten geven. De service beurten zijn wel gedaan.
Ik wil de fiets nu weer een onderhoudsbeurt geven en doe dat het liefst bij een Batavus dealer.
Kunt u mij hierin adviseren? Ik woon in de Ypelaar in Breda.
Met vriendelijke groet,
Loes Tendijck

Reageren
Reactie plaatsen