ELEKTRISCHE FIETS OF MOUNTAINBIKE TESTEN


 

 

Plan een Elektrische stadsfiets testrit.

Elke elektrische fiets heeft andere eigenschappen. De plek van de aandrijving en de plaats van de accu hebben grote invloed op het weggedrag. Dit kunt u alleen ervaren in een testrit. Aarzel daarom niet dit eerst te proberen, en plan geheel vrijblijvend een testrit bij ons in.

Op dit moment hebben wij als testfiets de Sparta M8B.

Een electrice stadsfiets testen is geheel gratis. U dient wel een identiteittsbewijs te overleggen.

 

Plan een Mountainbike testrit. 

Heeft u interesse in een mountainbike? Nog nooit gereden met een 29er, 27,5 of een full suspension, wil je 1x11 of 1x12 gaan schakelen? De keuze is zo groot dat u eerst wilt testen voordat u de overstap gaat maken. Bij ons is dat geen probleem. Speciaal voor u hebben wij diversen testfietsen zodat u zelf kunt testen wat het beste bij u past.  

Op dit moment hebben wij als testfietsen de Scott Spark RC 900 Team (maat M en L), de Scott Scale 720 M en de Scott Scale 910 L.

De kosten om een mountainbike te testen bedragen 25 euro per keer. Deze krijgt  u terug bij aankoop van een nieuwe mountainbike. Verder dient u een identiteitsbewijs te overleggen

 

Plan een Elektrische Mountainbike testrit.

Bent u van plan een e-mountainbike te kopen maar twijfelt u nog.Dan kunt u er bij ons een testen.

Op dit moment hebben wij als testfiets een Scott e-spark 720 M staan. Dit is een full suspension met een shimano e-8000 aangedreven mountainbike.

De kosten om een e-mountainbike te testen bedragen 25 euro per keer. Deze krijgt u terug bij aankoop van een nieuwe mountainbike. Verder dient u een identiteitsbewijs te oveleggen.

Vul het aanvraagformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om een testrit in te plannen!

 

Aanvraagformulier testrit elektrische fiets